Zrozumieć religię - CZAJCZYK, Anna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Recenzja książki: Z.J. Zdybicka USJK, Religia a religioznawstwo, Polskie Towarzystwo Tomasza z Akwinu, Lublin 2013.