Przesłanie niezmiennie aktualne - NIEWCZAS, Łukasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Konferencji „Kulturowy wymiar twórczości Cypriana Norwida”, Katolicki Uniwersytet Lubelski, 5-6 XI 2013.