Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o świętości - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Bibliografi a wypowiedzi z lat 1978-2013. Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o świętości.