Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2013)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": kard. A. Scola, Non dimentichiamoci di Dio. Libertà di fedi, di culture e politica, Rizzoli; D. Narewska, Karola Wojtyły wizja dziennikarstwa (1949-1978), Wydawnictwo Iota Unum; Teologia filozoficzna. Wokół książki Stanisława Judyckiego „Bóg i inne osoby”, red. J. Pyda OP, W drodze; B. Toporska, Siostry, Kontra; B. Toporska, Athene noctua, Kontra.