Bez ograniczeń. „Wspólne drogi” po raz drugi - JANICKI, Łukasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2013)
Sprawozdanie z II Międzynarodowej interdyscyplinarnej konferencji naukowej „Opór – Protest –Wykroczenie”, Lublin, 16-17 V 2013.