„Etyka klasyczna w XXI wieku” - SZUTA, Wiesław (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2013)
Sprawozdanie z Konferencji naukowej z okazji 95. urodzin ks. prof. Tadeusza Ślipki SJ, Akademia Ignatianum, Kraków, 21 V 2013.