Rozumieć, w co się wierzy - ŁUKASIEWICZ, Dariusz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Recenzja książki: S. Judycki, Bógi inne osoby. Próba z zakresu teologii filozoficznej, Wydawnictwo Polskiej Prowincji Dominikanów „W drodze”, Poznań 2010.