W stronę sacrum? - MAJEWSKI, Piotr (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Recenzja: Wystawa prac Sławomira Marca,Wszystko; collages und filmos, Lubelskie Towarzystwo Zachęty Sztuk Pięknych, Galeria Lipowa 13, Lublin, styczeń−luty 2011.