Filozofia radykalnie rozumiana - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2013)
Recenzja książki: R. Sokolowski, Wprowadzenie do fenomenologii, tłum. M. Rogalski, Wydawnictwo WAM, Kraków 2012.