Książeczka do nabożeństwa pod lupą - NOWAK, Małgorzata (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Recenzja książki: M. Wojtak, Współczesne polskie modlitewniki w oczach językoznawcy. Studium genologiczne, Biblos, Tarnów 2011.