Przyjacielskie convivium - KOWALIK, Justyna A. (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Sprawozdanie z konferencji „Przyjaźń w literaturze staropolskiej”, KUL, Kazimierz Dolny, 8-10 X 2012.