Metarefleksje o upływie czasu - ROSKAL, Zenon (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Recenzja książki: J. Gołosz, Upływ czasu i ontologia, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2011.