Metodolog i humanista - CIĘGOTURA, Łukasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Sprawozdanie: Konferencja „Ksiądz Profesor Stanisław Kamiński (1921-1986). Osoba – Czasy – Idee”, KUL, Lublin, 19 XII 2011.