O dylematach uniwersytetu - KAPELA, Magdalena (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Sprawozdanie: Konferencja „Cóż po uniwersytecie w czasach marnych? Tożsamość uniwersytetu w sytuacji cywilizacyjnych przemian”, Uniwersytet Pedagogiczny im. Komisji Edukacji Narodowej, Kraków, 23-24 II 2012.