Poszukiwać prawdy o świecie i Bogu (Konferencja „Przyroda – Człowiek – Bóg. Wokół myśli filozoficznej Arcybiskupa Józefa Życińskiego”, KUL, Lublin, 10 II 2012) - STAROŚCIC, Anna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2012)
Report on a conference “Nature – The Human Being – God: Around the Philosophical Thought of Abp. Józef Życiński”, KUL, Lublin, 10 Feb. 2012.