Pytania o osobę - SZUTA, Wiesław (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Sprawozdanie: Międzynarodowa Konferencja „Spór o osobę ludzką we współczesnej filozofii”, Wyższa Szkoła Filozoficzno−Pedagogiczna „Ignatianum”, Kraków, 12−13 IV 2011.