Bobkowski odczytany inaczej - NOWAK, Maciej (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Sprawozdanie: Konferencja „Czytanie Bobkowskiego. Krok dalej...”, KUL, Kazimierz nad Wisłą, 10 VI 2011.