Światopoglądowe odniesienia filozofii polskiej (IV Seminarium Historii Filozofii Polskiej, KUL, Lublin, 16−17 IX 2010) - CHARZYŃSKI, Rafał (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Report on the 4th Seminar of the History of Polish Philosophy, John Paul II Catholic University of Lublin, Lublin, 16−17 Sept. 2010.