Nowe drogi filozofii polityki (Konferencja naukowa „Filozofia polityczna po roku 1989 – w Polsce i na świecie”, Uniwersytet Jagielloński, Kraków, 23−25 IX 2010) - SZCZEPAŃSKI, Jakub (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2011)
Report on a conference “Political Philosophy after 1989: In Poland and in the World,” Jagiellonian University, Cracow, 23−25 Sept. 2010.