Wobec batalii dobra i zła - DERDZIUK, Andrzej (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Recenzja książki: Tadeusz Zadykowicz, Moralność katolicka: Przewodnik dla początkujących według nauczania św. Jana Pawła II, Lublin: Wydawnictwo KUL, 2023.