Propozycje "Ethosu" - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Propozycje „Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL”: Sztuka a cierpienie. Referaty z sesji z okazji 20-lecia Sceny Plastycznej KUL (27-29 IV 1990 r.), red. L. Mądzik, W. Kaczmarek, Wydawnictwo KUL, Lublin 2024.