Miłosz na wiek dwudziesty pierwszy - BERNACKI, Marek (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Recenzja książki: Czesław Miłosz i wiek XXI, ed. Joanna Zach and Karina Jarzyńska, Kraków: Wydawnictwo UJ, 2022.