Ze skarbca katolickiego kaznodziejstwa - GARBOL, Tomasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Recenzja książki: Złotousty Portugalii. O. Antoni Vieira SJ. Wybór kazań, tłum. A.M. Wojtal, Rosa Mystica, Wrocław 2023