Odsłanianie cielesności - objaśnianie idei - JĘDRAL, Aleksander (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Recenzja książki: Piotr Karpiński, Odsłanianie cielesności: Wieloaspektowa problematyka ciała w fenomenologii francuskiej, Kraków: Wydawnictwo WAM, 2020.