Propozycje "Ethosu" - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2024)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Eran Guter, Wittgenstein on Music, Cambridge University Press, Cambridge 2024.