Mit nigdy nie umiera - RYDLEWSKI, Michał (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Recenzja książki Marcin Kępiński, Transcendentne kino Darrena Aronofsky’ego. Film, sacrum i mit, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2023.