Wspólnota oczekiwania i nadziei - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o oczekiwaniu. Bibliografia wypowiedzi z lat 1978-2025