Fizyka spotyka filozofię - MAŁYSKA, Angelika (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2025)
Recenzja książki: Tomasz Bigaj, Wprowadzenie do fizyki dla filozofów, Warszawa: Teksty Filozoficzne, 2024.