Propozycje „Ethosu” - LEKKA-KOWALIK, Agnieszka (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Propozycje „Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Joe Puckett Jr., Apologetyka Radości. C.S. Lewisa argument z Pragnienia na rzecz istnienia Boga, tłum. Piotr Bylica, Fundacja Prodoteo, Warszawa 2023, ss. 205.