W kręgu interdyscyplinarności - CYGAN, Milena (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Recenzja książki: Perspectives on In-erdisciplinarity, red. B. Brożek, M. Jakubiec, P. Urbańczyk, Copernicus Center Press, Kraków 2021.