Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Tomasz Garbol, Polskość łacińska. O twórczości literackiej Karola Wojtyły – Jana Pawła II, Instytut Literatury, Kraków 2023, ss. 199.