Filozofia sztucznej inteligencji - KUBLIKOWSKI, Robert (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2023)
Recenzja książki: Margaret A. Boden, Sztuczna inteligencja. Jej natura i przyszłość. Krótkie wprowadzenie, tłum. T. Sieczkowski, Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego, Łódź 2020.