Propozycje „Ethosu” - CHABRAJSKA, Dorota (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": J. Jaśtal, Nadzieja z Melos. Przyczynek do debaty nad pojęciem elpis, Wydawnictwo Academicon, Lublin 2021; T. Nowicki, D. Misiura, Spuścizna archiwalna księdza Profesora Tadeusza Stycznia SDS. Inwentarz, cz. 1, Dokumentacja aktowa, Wydawnictwo KUL, Lublin 2021.