Propozycje „Ethosu” - MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": M. Szulakiewicz, „Uczyń nas otwartymi”. Studia z filozofii otwartości, Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, Toruń 2021.