Propozycje „Ethosu” - CHABRAJSKA, Dorota (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Osoba – wspólnota – wartości. Personalizm Karola Wojtyły – Jana Pawła II, red. A. Lekka-Kowalik, G. Barth, K. Guzowski, B. Sipiński, Instytut Jana Pawła II KUL – Wydawnictwo KUL, Lublin 2021; A. Grodecka, Wiersze znad palety. Twórczość poetycka artystów polskich XIX i XX wieku, słowo / obraz terytoria, Gdańsk, 2020.