Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2018)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": „Karol Wojtyła – poeta, dramaturg, filozof”; Encyklopedia 100-lecia KUL, Wydawnictwo KUL, Lublin 2018.