Cisza wokół Miłosza? - BERNACKI, Marek (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2021)
Recenzja książki: Czesław Miłosz. Bibliografia przedmiotowa 1932-2020. Wybór, oprac. A. Fiut, E. Pasterski i in., Wydawnictwo Literackie, Kraków 2020.