Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2020)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": Robert Piłat, O rozsądku i jego szaleństwach, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN, 2019; Zofia Zarębianka, Bóg wpisany w wiersze: Teologia poetów polskich, Kraków: Wydawnictwo Pasaże, 2019.