Trochę filozofii, trochę poezji... O 76 wierszach Alfreda Marka Wierzbickiego - FERT, Józef (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2017)
Recenzja książki: A.M. Wierzbicki, 76 wierszy, Wydawnictwo Test–Stowarzyszenie Pisarzy Polskich, Lublin 2017.