Błogosławione dzieci z Fatimy - SEIFERT, Josef M. (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2017)
Recenzja książki: J.F. de Louvencourt, Francisco und Jacinta. Selige Kinder von Fatima, tłum. J. Volkmann, Patrimoniumverlag, Mainz 2017.