Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o wstydzie - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2017)
Bibliografia wypowiedzi papieży Jana Pawła II, Benedykta XVI i Franciszka z lat 1978-2017.