Myśląc Polska - PEROŃ, Małgorzata (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Recenzja książki: Literatura – kultura – polskość. Księga jubileuszowa dedykowana prof. dr. hab. Krzysztofowi Dybciakowi w 65. rocznicę urodzin, red. K. Koehler, W. Kudyba, J. Sikora, Wydawnictwo UKSW, Warszawa 2015.