Moce papieskiego słowa - PODSTAWKA, Anna (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Recenzja książki: Karol Wojtyła–Jan Paweł II. Artysta słowa, red. M. Ołdakowska-Kuflowa, W. Kaczmarek, Wydawnictwo KUL, Lublin 2015.