Propozycje „Ethosu” - CHUDA, Mirosława; MIKULSKA, Patrycja (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Propozycje "Ethosu. Kwartalnika Instytutu Jana Pawła II KUL": K. Loska, Mistrzowie kina japońskiego, Universitas, Kraków 2015; ks. A.M. Wierzbicki, Szeroko otwierał drzwi Kościoła, Gaudium, Lublin 2016.