Odczytywanie Józefa Wittlina - ZAJĄCZKOWSKI, Ryszard (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Sprawozdanie z Międzynarodowej konferencji naukowej „Józef Wittlin pisarz kulturowego pogranicza”, KUL, Lublin, 29 V 2015.