„W ciszy i pokorze...” Papieże Jan Paweł II, Benedykt XVI i Franciszek o ciszy i milczeniu - FILIPIAK, Maria (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2016)
Bibliografia wypowiedzi z lat 1978-2016.