Granice ulepszania człowieka - NOWOSAD, Sławomir (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Recenzja książki: N. Agar, Truly Human Enhancement: A Philosophical Defense of Limits, MIT Press, Cambridge, Massachusetts–London 2014.