Najbardziej niebezpieczna idea na świecie? - SZYMAŃSKI, Kamil (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Recenzja książki: H±: transhumanism and its critics, red. G.R. Hansell, W. Grassie, Metanexus Institute, Philadelphia 2011.