Filozofia poszukiwaniu właściwego języka dla psychiatrii - TERCZ, Jakub (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2015)
Sprawozdanie z II Otwartego Seminarium Filozoficzno-Psychiatrycznego „Norma / Patologia”, Muzeum Sztuki Nowoczesnej, Warszawa, 20 VI 2015.