Czy leci z nami pilot? - PECIAKOWSKI, Tomasz (Ethos. Kwartalnik Instytutu Jana Pawła II KUL, 2014)
Sprawozdanie z Konferencji „Intelektualista. Między powołaniem a apostazją”, KUL, Lublin, 3-4 XII 2014.